Naše hypotéky


Kdo by nechtěl bydlet ve vlastním velikém domě? Anebo klidně i v malém bytě. Nebo velkém bytě? Mnoho lidí právě touží hlavně po velkém domě na vesnici, kde také budou mít zahradu. Tohle byl vždycky můj sen. Vždycky jsem chtěla mít veliký dům se zahradou na vesnici. Samozřejmě, vždycky jsem to chtěla mít kvůli zahradě. Ale abych měla veliký dům na vesnici se zahradou, tak také na to potřebují veliké finance. Opravdu hodně peněz. A jelikož nemám tolik peněz našetřených, tak jsem se začala poohlížet po nějaké hypotéce. Také jsem se dívala na internet, našla jsem kvalitní, a hlavně přehledné webové stránky hypotekybezregistru.cz, kde je například americká hypotéka bez dokládání příjmů.

Bez hypotéky je to špatné.

Americká hypotéka bez dokládání příjmů je hodně oblíbená. Proto jsem si řekla, že na to musím jít jinak. Také jsem chtěla nějakou hypotéku. A proto jsem si řekla, že americká hypotéka bez dokládání příjmů bude pro mě nejvíce vhodná. Raději jsem se také objednala k mému osobnímu bankéři. Šla jsem do banky, aby mi pan bankéř raději všechno vysvětlil.

Líbí se mi veliké domy.

Raději se nechám všechno vysvětlit vícekrát, abych potom měla jistotu. Já použil totiž velice často zapomínám. A když jsem byla u svého pana bankéře, tak i on sám mi řekl, že americká hypotéka bez dokládání příjmů bude pro mě nejvíce vhodná. Chvíli jsem o tom přemýšlela. Svému bankéři jsem řekla, že bych chtěla alespoň měsíc na rozmyšlenou. Chtěla jsem si vzít tři a půl milionu korun. Měla jsem vyhlédnutý opravdu krásný veliký domeček na zahradě. Vešlo by se tam dost členů rodiny. A komu by se tohle nelíbilo? Vždycky jsem také chtěla mít na zahradě krásný zahradní nábytek. Také jsem na zahradě chtěla pěstovat ovoce a zeleninu. Těšila jsem se, že si tam zasadím nějaké ovocné stromy. A k tomu všemu budu potřebovat americkou hypotéku bez dokládání příjmu.