Design i ochrana majetku


Většina lidí má svoje pozemky ve většině případů oplocené. Hlavní důvod oplocení pozemku tkví v tom, že tak snadno oddělíte svůj majetek od ostatních. Plot znamená, že za něj nikdo nemá právo vstupovat, protože jde o soukromý pozemek. I když žádný zákon v současné době neukládá povinnost mít svůj majetek oplocený, vždycky je lepší plot mít. I v případě že by došlo k poškození majetku nebo krádeží, jako první bude pojišťovna zjišťovat, zda máte plot.

moderní plot

Výběr plotu není jednoduchá věc. Na trhu existuje několik typů plotu, ze kterých si můžete vybrat. Většina lidí k novostavbám vybírá zděné nebo betonové ploty, protože vypadají lépe, a hlavně poskytují majitelům daleko více soukromí. K většině domů se nehodí pletivo, nebo jakýkoliv podobný typ plotu. Pletivo je sice nejlevnější ze všech druhů plotu, ale pokud chcete alespoň nějaké soukromí zachovat, musíte na plot pověsit například netkanou textilií nebo bambusové rohože – ani jedna varianta nevypadá zrovna dobře.

V případě že vám jde o design, bezpečí a také praktičnost, ideální je vybrat si zděný nebo betonový plot. Tyto dva ploty jsou bezúdržbové, není potřeba je natírat ani čistit. V případě potřeby stačí proud vody a za chvíli je plot jako nový. Chcete vědět kdo vyrábí betonové ploty ve Znojmě? Podívejte se na náš web – patříme mezi známé výrobce těchto plotů, kteří je instalují na klíč. V případě že chcete mít nový betonový plot kvalitně, rychle a za dobrou cenu, kontaktujte nás.

červený plot

Betonový plot nemusí být nudný. Jednotlivé panely se dají kombinovat s dalšími prvky jako je například dřevo nebo kov. Můžete tak mít zcela jedinečný plot podle vašich představ. Samozřejmostí je také dodání branek a bran, takže můžete mít plot i s vjezdem a vchodem. Naše ploty se hodí nejen k novostavbám, ale dodáváme je i ke starším domům. Určitě bude slušet i tomu vašemu.